Bijna... - Reisverslag uit Zeist, Nederland van Mariska - WaarBenJij.nu Bijna... - Reisverslag uit Zeist, Nederland van Mariska - WaarBenJij.nu

Bijna...

Door: Mariskacheeta

Blijf op de hoogte en volg Mariska

26 Juni 2010 | Nederland, Zeist

Nog 5 daagjes... en dan samen met Mendy op naar Zuid-Afrika!
We gaan daar dus vrijwilligerswerk doen. Het project heet Modgaji Conservation and Rehabilitation Projects (http://www.modgaji.co.za/)
Het project ligt in een groot reservaat op 2,5 uur rijden van Port Elizabeth. Op dit moment zijn er 6 tamme cheeta's, die weer uitgezet moeten gaan worden in het wild. We gaan meehelpen met de verzorging van de cheeta's, en de andere dieren die er opgevangen worden. Ook gaan we helpen met allerlei werkzaamheden in het reservaat zelf.
Donderdag vertrekken we om 10:30 met het vliegtuig richting Johannesburg, waar we rond 21:30 hopen aan te komen. Dan moeten we bijna 8 uur wachten(!!) en gaan we met het volgende vliegtuig richting Port Elizabeth, waar we rond 07:30 aankomen. De eerste nacht blijven we in Port Elizabeth slapen, en dan gaan we zaterdag naar het project.
Ik heb er erg veel zin in en ik hou jullie op de hoogte!

• 26 Juni 2010 - 17:15

Kim:

Hej mariska!!,

wat ontzettend gaaf joh!! Heel veel plezier en succes daar!

Liefs Kim

• 27 Juni 2010 - 11:49

Elk,Ra,Cihan,Oma,Sim:

Hoi Mariska,

Wat leuk zo'n site. We gaan je volgen in Z.Afrika. Een hele goede reis en veel plezier.
    Groetjes van ons allemaal en pas op de cheeta's. Laat je niet bijten.

• 27 Juni 2010 - 17:56

Myrna:

Hoi Mariska,

Wat leuk zo'n site. Ik ga je volgen hoor. Heel veel plezier !!!!!

Groetjes, Myrna

• 27 Juni 2010 - 21:56

Maaike:

Haiii,

Echt super vet!! Ik zie je verhaaltjes wel :)
    Tot morgen, nog even ons papiertje in ontvangst nemen ;)

• 28 Juni 2010 - 07:03

Robin:

Yoo chickie,

Wat super leuk he dat je naar Afrika gaat. Wel spannend hoor! Nou ik zie je nog effe van te voren en ik zal proberen je te volgen :) xx

• 28 Juni 2010 - 11:55

Aty:

Hoi Mariska

Leuk hoor nu kunnen we je volgen heb het al opgeslagen.
    Veel plezier en geniet ervan.

groetjes van ons viertjes

• 29 Juni 2010 - 18:36

Natasja:

Hoi mariska,

Een hele goede reis en heel veel plezier!! Geniet ervan!!

Groetjes Natasja (ouwehands)

• 30 Juni 2010 - 12:11

Elke:

Hoi Maris,

Goede vlucht. Veel plezier, mooie ervaringen en kom heelhuids weer terug. Hopen dat Nederland wint. Kan je feestvieren in Port Elizabeth. Groetjes Elke

• 02 Juli 2010 - 13:11

Arend:

let op , mariska en mandy zitten op de tribune in oranje kleding. dus makkelijk te vinden in een vol stadion